Welkom

Wat maakt Erzsébet en Nagymama tanya zo bijzonder? Heel simpel; hier midden in de natuur, beleeft u Hongarije in de meest pure vorm. Tijdens een wandeling over de Hongaarse Poesta geniet u van de eindeloze vergezichten en ervaart u het heerlijke gevoel van ruimte en vrijheid. Hier komt u tot rust en tankt u weer helemaal bij om er na de vakantie weer lekker tegen aan te gaan. Wat wil een mens nog meer?

 

 

Hongarije heeft een heerlijk klimaat en doet wat dat betreft niet onder voor Zuid Frankrijk! In het voorjaar kan de temperatuur al snel oplopen naar zo’n 20, 25 graden. In mei kleuren de bermen rood van de klaprozen en de poesta staat dan volop in bloei. De zomer is meestal warm en droog. Gelukkig heeft u een heerlijk zwembad bij de hand voor de nodige afkoeling. De kleintjes kunnen lekker spartelen in het kleuterbadje naast het grote bad. Maar ook het najaar is prachtig met vaak nog zwoele avonden. 


Wop en Centina Spijksma heten u van harte welkom in Hongarije. We wonen op het naast gelegen terrein en we spreken Hongaars. Het zwembad wordt iedere dag gecontroleerd en voor u schoongemaakt. Daarnaast  zorgen we ervoor dat uw terrein tip top in orde is. Bij ons kunt u altijd terecht voor hulp en informatie.